DAG 10: Naar huis.





Vandaag vliegen we weer terug naar Amsterdam.
Het menu wat we deze week a tavola gepresenteerd kregen:

DAG EEN
LUNCH
Lasagna con cicoria/Witlof Lasagna
DINER
Gorgonzola con composta di fragola e ciliegiee Gorgonzola met aardbei en
kersenmoes
Bresoala/gedroogd rundvlees
Crostata al limone/Citroen taart

DAG TWEE
LUNCH
Pasta con Salmone
DINER
Insalata Siciliana con arance, acciughe e olive,
Pollo alla cacciatore
Polenta con parmigiano e olio d'oliva nuovo
Pere con gorgonzola calda e salsa di fragole
        
DAG DRIE
LUNCH
MASSA MARITIMA
anti-pasti: Salsice Toscane, Mortadella, Gevulde prei met mascarpone rolletjes
Pici di pasta fresca all aglione un po' piccantee.
Gnocci met ricotta en aardappel
Linguinepasta met nieuwe olijfjes.
"il lombetto di maiale in padella con cipollata al balsamico" varkens
Zwijnsschenkel geflambeerd. 
DINER
Thuis kaas en toast

DAG VIER
Lunch
Pasta Norcia met Toscaanse venkelworstjes
DINER
Contrafilet van de Gril, dun gesneden met Ruccola
Kikkererwtenpure met komijn en knoflook
Carpaccio van biet met ansjovis
Gegrilde aubergine met niuewe olijfolie
Geglaceerde worteltjes
Groene paprika met balsamico
Panetone als dessert

DAG VIJF
LUNCH
Pasta all’Amatriciana
DINER
Quaglie del forno, riempito con salsicce Toscane/Kwartels uit de oven, gevuld met Toscaanse worstjes
Sedano al Gorgonzola, Bleekselderij met Gorgonzola
Pannettone

DAG ZES
LUNCH
Pasta alla  Genovese
Pasta met Basilicum,
sperzieboontjes en aardappel
DINER
Polpettone,
Radicchio
Cimi di rapa
Panna cotta
Gehaktbrood
Radicchio
Broccolispruiten
Panna Cotta

DAG ZEVEN
Risotto con fegatini di polo
E funghi porcini
Costine di mailale al rosmarinp
Patate dal forno
Caponata
Mousse al cioccolato

Dag acht
LUNCH
Gnocci con parmigiano e Carne di maiale, Gnocci met varkensvlees en Parmezaanse kaas
DINER
Pane tostato con ragù di finferli/Geroosterd brood met cantharelragout
Pollo al limone, peperoni arrosti/Kip met citroen, geroosterde paprika,
zucchine ripiene di ricotta/onde courgette gevuld met ricotta
Peperoni in salsa di aceto balsamico e olio d'oliva/Paprika’s in Balsamico en olijfolie
Pastels de Nata/Portugese roomgebakjes

DAG NEGEN
LUNCH IN SAN MINIATO
Timballo di spinaci con
besciamella e tartufo bianco
Cinghiale Senese
Bruschetta
Crepes con salsa di formaggio e tartufo bianco Uova di quaglia con purea di patate e tartufo bianco.
Torta al cioccolato con tartufo

DINER THUIS
Uova fritte con prosciutto diSan Daniele/Gebakken eitjes met San Danielleham

DAG TIEN
LUNCH
Pasta con limone e pinoli  Pasta met citroen en pijnboompitjes
DINER
Braciole di maiale impanati ripieni di groviera/ Gepaneerde varkens lapjes met Gryere kaas



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je voor je reactie. We kijken er zo snel mogelijk naar.